20101105

Sonuç olarak köpek insanın en iyi dostudur dedi..ve ben yine güldüm.

6 yorum:

Neşe dedi ki...

hayvanlarla insanları aynı kefede tutanların bağırsaklarını deşmek istiyorum. arkadaş birbirini anlayan dinleyen demek değil mi basitçe? ulan bu 2 hücreli herif beni nasıl anlasın?

honeybee dedi ki...

buna takılacak ne varki.dinliyor görünmesidir belki onu dost yapan.şimdi kimse kimseyi kolayca dinlemez hani, banane senin derdinden deyip gidenler var.kendini kandırmakta denebilir buna ama zaten çoğu şeyde yapmıyor muyuz bunu da..

Neşe dedi ki...

sorun da bu, köpek beni dinleyemez. sadece dinliyormuş gibi görünür. hatta o anda da büyük ihtimalle ona bir dal veya top fırlatmamı bekliyor olur ve biz de "aa bak işte herkes gitti o kaldı beni bir tek o dinliyor" şeklinde düşünür, kendimizi avuturuz. Arkadaş sıfatını bu kadar basite indirgememeliyiz bence.

honeybee dedi ki...

hepsi yanılgı...görünümler farklı.yansımalarla dolu bir evrendeyiz.bittiğinde huzurlu olucaz ama.arkadaşlık dostluk hatta aşklar.. ne kalıcak ki bunlardan geriye.önemseme, gülümse ve devam et...

Neşe dedi ki...

haklısın aslında. şu kenardaki butterfly effect afişini gördükçe de gülümseyesim geliyor nedense, çok sevip bir kaç kere izleyebildiğim nadir filmlerden

honeybee dedi ki...

=)..işte böyle gülümse tabi, o butterfly effect durup dururken nöropsikolojiye merak salmama neden olmuştu.çok severim.