20101101

Back to the Future

Ay ay yerim ben bu filmi!...
Biraz önce yine,yeniden,izledim..Replikleri bazen tekrarladım...Heyecanlandım bile!...Doktor vurulduğunda geri uyanacağını biliyor olduğum halde hüzünlendim.Abartıyorum gibi gözüküyor değil mi, yok yahu..Ciddiyim ben.
Odamda otururken, babam aradı, evet aradı, bir kaç adım yürüyüp odama gelmeye üşenir çünkü.Şaşkın bir halde açtım telefonu, senin film var dedi...Ay bir sevinç, bir sevinç..Koştum,Marty aynı,doktor aynı...Ya ben özlemişim sizi dedim kucaklaştım bile onlarla...Oturdum izledim...Reklamlara küfredesim geldi...Sonraa bitti işte...Sevinç doluyum şu an anlatamam!...


Birde, Martycim, evet marty senin adın...İyi ol tamam mı...muck...üzülüyorum.


Akşam üstü, sırf benim canım istiyor diye, mısır almak uğruna, oyunlar oynayıp para aldığımız Pervin teyzeciğimi, öpüyorum sadece...Öğrenciler mi çok garip, paranın kıymetini bilmiyor deyip, azar azar veren ebeveynler mi?...Yok yok biz garip'in her iki anlamıyla da garip'iz...Sabah akşam o kola bedeninden arınamıyor pislik diyen bir vicdana sahibim.Seviyorum,istiyorum ama böyle olduğu için pişmanlık duyuyorum.Kola aşk gibiymiş meğer =)...Neyse, mutluyum. Bu kadar.


Not; ben ona resmen aşığım.Onun aşkı bana xl da olabilir.

5 yorum:

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

beraber izledik :)

honeybee dedi ki...

=)..seninleyken bi başka güzeldi...

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

hehe :)

Adsız dedi ki...

Bu film hiç eskimez,her daim her seferinde izlemeye doyulmaz.İlk izlediğimde aman Allah ım adamlar yapıyo be kardeşim demiştik..Şİmdi gülümseyerek izlioruz..:D

honeybee dedi ki...

ilerde bi gün kaybolması korkusuyla her yere yedekliyorum filmi.hatta çocuklarıma izleticem...her seferinde güzel...aşığım sanırım filme =)..