20100203

Psikolojik kişilik testi

Ahahahaha......
Psikolojik kişilik testi yaptım facebookta...Sanki ben falan....Böyle 2 seçenek vermişler sadece birini seçeçeksin diyorlar...Seçimlerimi yaptım..İşte sonuç;

Gizemli… fakat daha çok, yalnız. Gerçek dostlarınızın kimler olduğunu biliyorsunuz ve yalnızca onlara gerçek sizi anlamaları için izin veriyorsunuz.(bak hakkını yemiyeyim,genelde öyleyimdir..)

Genellikle düşüncelerinizi gösterirsiniz… Duygularınız hakkında açık birisiniz ve çoğu zaman konuşmak için isteklisinizdir.(Evet,o yüzden deli muamelesi görüyorum zaten..)

İçten sevenlerdensiniz… Yanı sıra flört ettiğinizde olur ve insanlar bir playgirl olduğunuzu düşünür fakat gerçek şudur ki; kalbiniz sadece birine aittir.(Bunun bütün insanlar için genel olduğunu düşünüyorum doğrusu,fakat öyle)


Aklınızda birçok fikir var… Yaratıcı ve girişken birisiniz! Eğer bir şeyi isterseniz, onu elde etmek için her şeyi yapacaksınızdır.(İstediğimi allaha sükür elde ediveririm,fakat girişken olma konusu nadiren kendini gösterir bende)

İnatçı bir sevgilisiniz… Sadece onun sizi sevmesi koşuluyla siz de onu seversiniz. Eğer onun ateşi sönerse, sorunsuzca gitmesine izin verirsiniz.(hatta hiçbirşey söylemeden....)

Siz hiç şüphesiz iyi huylu birisiniz! Çoğu zaman, insanlar size yaklaşırken rahattırlar çünkü bilirler ki; siz onları dikkate alacaksınız.(bak doğru bu valla..insancılım lan benxD)

Bağımsız birisiniz! Tıpkı, uçsuz bucaksız tehlikeli okyanuslara defineleri aramak için yelken açan Bajaken gibi, riski seversiniz.(Oh Yes....xD)



Aslında bi anda biçok kişiliğe bölünebiliyorumda...Ama tamam karar verdim,ben böyle biri olmalıyım....Ama önce bu köylüler cehenneminden kurtulmalıyım zira gittikçe aptallaşıyorum...


                                                                                                                           çOk çOk Öptüm....

4 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Tatlı web sitesi, benim aramalarında blogunuza rastlamak yoktu! Carry fantastik işe!

Adsız dedi ki...

hey all, I used to be simply checkin’ out this blog and I really admire the basis of the article, and don't have anything to do, so if anyone would like to to have an engrossing convo about it, please contact me on AIM, my identify is heather smith