20100807

İşini bilir kişi; Stephenie


Twilight'ın pskilojisine darbe yaptığı kızlar tarafından aşırı sevilmesi ve  ağzında büyütülmesi,şişirilmesi ve bilhassa film olarak değilde, fazlaca etkilenip, edward varya o sahiden wampir aman allağm, onu istiyorum, ısır beni edward, şeklindeki saçmalıklarını duymak sinirimi bozuyor.Ve bunun ilk filmin üstünden o kadar zaman geçmesine rağmen hala devam etmesi var tabi.Filmi film için izleyin bir de ne olur!


Bunların sebebi de belli tabi, biçare akıl yoksunu, okumayan,soruşturmayan kızımız için edward şahsına bir dişinin er kişide bulunmasını istediği her şeyi yüklemeleri...Yoksa aynı adam fikrimce Harry Potter serisinde pek daha ilgi çekiyordu.Bir röportajında okuduğum üzre, zaten Rob'cuğumuzda kendini pek beğenmezmiş ve bu kadar sevilmesine şaşırıyormuş.Stephenie ablamız'da işini biliyor tabi.Fazlaca uçmuş,en narin çiçeklere bürümüş wampir adamımızı, ama eğlenceli bir şey olmuş yine de...Güldürüyor insanı...Neymiş, romantik filmmiş...Yok canım, ben izlediğim kadarıyla öyle bir şey sezemedim, zaten öyle olduğunu sezsem izlemezdim.3. bölümün sonunda bella; seninle ya da jacopla ilgili değil, istediğim şey senin hayatını yaşamak gibi bir konuşma ile amacını açıklıyor işte.Bir çıkarı var yani.Kadınlar şeytanın kuklaları sanki, hep bir kötü yanları var, her şey onların çevresinde olup biter.Ben bu gruba ait hissetmiyorum kendimi tabi.


Bir sürü forumlarda, paylaşım sayfalarında bunlara benzer yorumlar var ki beni öldürüyor.Yok efendim, yeni ay bölümünde edward pek az görünüyor diye filmi izlememişmiş, yok bella'nın jacop'u seçmemesi pek iyi olmuş zira bu kızımız onun için ölüyormuş... 
Ne zaman aklı başına gelecek bu milletin?    
Hayallerini edward'la süsleyen kızlar er ya da geç öğrenecekler nasılsa...



Bir erkek wampir bile olsa sonsuza dek sevmez, sonuçta erkek işte...   


''Cüneyt Arkın'dan bir not,Canımın içi böyle şeyler yalnız romanlarda olur... ''    




edit:ayrıca wampires suck'da süper dalga geçmişler, bayıldım.lady gaga'ya ucube deselerde, iyiydi film işte.bellanın sürekli saçıyla oynaması falan...neyse öperim!

2 yorum:

C3Moi dedi ki...

Dün migrosta geziorum kitap bölümüne geldim. en fazla satılan kitabın içinde bu adamın 20 sayfalık kitabı (fotoğraf albümü) vardı. 10 tlydi. Diğer kitaplara baktım en az 350 sayfaydı fiyatı da o civardaydı. Sonra düşündüm; biz okumayı mı sevmiyoruz yoksa ...

honeybee dedi ki...

biz şu sürü psikolojisi olayını hep yaşıyoruz.Okumaktan daha çok kim neyi seviyorsa onu çarpıtarak sevmeye bayılıyoruz.Okumayı sadece okulda yapılan şey diye tasvir eden insansılar tanıyorum!