20100813

ölü bir düş.

o bıçağın orada öylece durması canımı sıkıyor.karnımı deşip geçmesi beni daha memnun ederdi aslında.
yere düzensizce akan,duvarlara silinen kanımı görmek güzel olurdu.bunları gözümle görmek çok iyi olurdu benim için.ve ona kadar her şeyi görüp sonrasını görememek belkide görüp unutmak...bu hafızadan silinebilir mi?kendi ölümün hafızandan silinebilir mi? söz konusu benim hafızamsa kesinlikle silinir.umursamaz aptal bir hafıza benimkisi...
ve blog, bu senaryoyu görmeyi çok ister oldum.her şey kötü blog.artık başkalarını değil,kendimi öldürmeyi düşlüyorum.artık dextır değil, her gün kendini öldüren biçare bir aptalım.bu kadar blog,bu kadar.
yarın kitapçıya gideceğim, ne dersin blog,kitap kokusu iyi gelir mi?
okul açılsın blog açılsın...
daha da kötüye gitmeden açılsın... 
beynim isyan ediyor buna.isyan içime işledi blog.elimde değil...
uslu bir çocuk gibi kal diyeceğim de kimse masum değil biliyorum artık bunu blog.
Kanıyorum blog,deli gibi kanıyorum.İçim acı'yor.Acı her zaman bir adım öne geçmeyi başarıyor.
Lanet olsun blog,tüm yaşanmışlığa...Bana ve tüm cesetlerime...

5 yorum:

ayse dedi ki...

amanınn sakın yapma öyle şeyler, kanama amann.. kitap kokusu çok iyi gelir, nedensiz ama iyi gelir. hem ölüm öyle kolay mı? Allah hayırlı huzurlu ömür, zamanı geldiğinde de hayırlı ölüm nasip etsin.. hayırlı ramazanlar. ;)

C3Moi dedi ki...

geber. yapamaz ki :)

honeybee dedi ki...

<...tavsiye için sağol ama çekici geliyor işte...

>...ve sen süpersin sağol.bişey dememe gerek yok.

Adsız dedi ki...

Bana geçmişi hatırlattın, çok garip bende her yerde ilaçlar görürdüm çok önce değil aslında bir iki sene önce, öyle bir şey olurdu ki kafama eser çeker giderdim. Bir arabanın altında ezilmek işte bana bu yakışır ne de olsa kimse önemsemiyor ve hayat yaşanılası değil. Şu an bunu yazıyorsun ama biliyor musun ki yarın umut saçıp seni hiç ummadığım bir yere götürücek... Yapma zaten denedim biliyor musun olamadı hiç bir zaman ölemedim ben, ama sana olur filan düşüncesi kötü yazık olur yarının mutluluklarına...

honeybee dedi ki...

teşekkürler, zaten yapabileceğim birşey değil bu.doğal ölümü bekleyeceğim =)...ama bilirsin bazen çok fazla kızarız,kırılırız o günün rüyası bu.