20120404



Somebody That I Used To Know by Gotye on Grooveshark


ben hiç küfretmezdim.ben hiç bu kadar çok kızmazdım.ben hiç kızdığım için ağlamazdım.ben beni kimsenin sevmediğini bildiğim halde yaşar giderdim onların arasında.annemi hiç sevemedim ben.halbuki çok istediğim zamanlar oldu, gerçekten istediğim için şöyle dolu dolu sarılmak ya da varlığını yanımda hissetmeyi...ama olmadı olmuyor.biz birbirimiz için yanlışız.o bana ne kadar doğru gelmiyorsa bende en az o kadar vasatım onun için.

ben hiç küfretmezdim.ben hiç ağlarken küfretmemiştim.ben daha hiç küfretmemiştim ki.
beynimin içinde cızıldayan sesler var.
biz samimiyetimizi kaybedeli çok olmuştu zaten.şimdi sadece, eskiden tanıdığım biri olman için uğraşıyorum, beynimde, hayatımın içinde.

ben hiç küfretmemiştim.Edebim o kadar önemliydi ki benim için, ben hiç bugünkü kadar ağlamamıştım.Ben bağlarımı birer birer koparmamıştım böyle ardarda bi gün içinde.ben hiç araya koyduğum mesafeyi söze dökmemiştim bugüne kadar.ben beni kimsenin sevmediğini bilirdim zaten.biliyorum hala.

ben bedenimden nefret ederdim evet ama hiç küfretmemiştim.ben sadece onlardan kopuncaya kadar beni idare edecek imkanlar için burdayım kimseden özellikle bir şey istediğim olmadı hiç.ben sevgi beklemiyorum ki ben sevilmediğimi hep biliyordum.yalnız büyürken öğrenmiştim bunu ben.ben küfretmemiştim.

küfretmediğimden üzerimde meydana gelecek pişmanlıklar, kendinden iğrenmelerim olmamıştı hiç.ben hiç bu kadar sessiz kalmak istememiştim.ben hiç böyle ağlamamıştım.ben bana yanlış gelen her şeyiniz yüzünden uzak kalmıştım sadece ama hiç bu kadar isyana gelmemiştim.

konuşmadım, kustum sanki.öyle kötüydü ki.

ben yine de onun suratına karşı küfretmedim.

ben onun üzerimde bıraktığı öfkeyi, kızgınlığı, hüznü kustum gözüme çarpan her şeye.

...doğru çalışmayan mouse'ma kırılmak üzre olan koluma, mütevaziliğin ta kendisine.

ben hiç küfredeceğimi sanmazdım.ben bir tür arınma yolu aramıyorum.çünkü zaten ben hiç bu kadar ağlamamıştım.biz samimi olamadık hiç birbirimize karşı.ne ben seni öyle çok sevmelere kalktım ne de sen beni bir iş koşturmak dışında çağırdın.biz hep birbirimize uzaktık.

ama artık paylaşabildiğimiz bir şeyler varsa bile burada bitiyor.ben sana dayanabilme miladımı tükettim.ne ben senin sırlarını taşıyabiliyorum ne de sen benimle kalbimi kırmadan konuşabiliyorsun.sen beni kırmadan hiçbir şey yapabilmiş değilsin.doğru cümle kesinlikle bu; ben sana dayanabilme miladımı tükettim.

ben hala ağlıyorsam, ruhumu bu ağırlıktan kurtarmak dışında başka bir şey için değil.artık paylaştığımız- paylaşacağımız her şey bitti.sen bitirdin.bittiği için sevindim aslında.

tanrıdan bu gece sessizce ölümümü getirmesini isterdim eğer bu güne dek hiç bıçak değmemiş sağlam bedenimi parçalayacakları ihtimalini düşünmesem.hiçbir parçamı bağışlamak niyetinde de değilim. hiç kimse benim kadar değerli değil.öyle bencilim ki, bir buçuk saattir sadece küfretmemin üzerimdeki ağırlığından ağlıyorum.öyle soğuk kanlıyım ki, ben bir gün bugünün geleceğini biliyordum.böyle olacağını biliyordum.hepiniz bi noktada aynısınız ne de olsa değil mi?

sims oynuyor olduğumu varsayarak avutmaya devam edeceğim kendimi.bunların hiçbiri gerçek değil.gerçek olacak gibi değil tüm bunlar.uyuyorum.uyuyorum.uyuyorum.yerin dibine geçesi düşüncelerimi susturuyorum.benden istenilen şeyi yapıyorum.kendimi daha kendim dahi dokunamadan çürütüyorum.uyuyorum.

                                                                                                                                              nyssia.

20120401

hello!




bana aptalca değil, delice tek bir şey söyleyen biri çıkarsa karşıma, hiç ardıma bakmadan onunla kaçacağım buralardan...