20100223

Beni aşan şeyler yapıyorum....

Dün ben A.T.M de folklör falan yaptım..
Eee tabi acıktık falan bi baktım koca ekmek getirmişler...Hayatımda hiç bütün t.döner yemiş insan değildim...
Nitekim evet yedim...ve acılı olmasına rağmen...Şaşırdım,çünkü acıya alerjim var benim..
Ama yedim işte...Tabi eve geldiğimde vücudumda kızarıklıklar ve mide ağrısı vardı...

Bugün...
Yeşil, siyah oje aldım (ilk defa)
Hiç ilgi duymazdım:) kız olduğum aklıma geldi galiba:)
Baş parmak,işaret ve serçe parmağıma siyahı sürüp geriye kalanlara yeşil sürdüm...Niye böyle aptal saçması bişey yaptım bilmiyorum...
Matematik dersini çok iyi dinledim..Hatta bi kaç soruyu çözme erdeminde bile bulundum...Öğretmene hayır hocam o aslında böyle diyip çıkıştım bile:))
Evet inanamıyorum kendime...

Düşüncelerimi (ilk defa) bi öğretmene açtım(tabi ki edebiyatçıya)
Hocam  böyle böyle deliriyorum ben anlattım...Sonuç;anlatılan 'yanlış kişi'...
Anlamıyorlar tabi..ben de anlamıyorum bazen boşver...

Ve 'T' nin yokluğu içime batıyor...
Nerede bu insan....



20100211

ilginç yahu...

Efenim malum okul  açıldı..Bi gerilim havasına döndük yine...
O yolları yürümek yorulmak yetmiyor gibi yarimide göremiyorum lağn...Çok fenaydı...Böyle herşeye isyan edesim vardı...taa ki....Bugüne kadar...
Gerçekten anlam veremiyorum buna..Sen sinir küpü ol ol,sanki herşey sana inat oluyor gibi hisset,sonra bi anda gülücüklere boğul...

Aslında yukarıdaki paragrafta anlatılmak istenen bugün edebiyat dersinin varoluşu ve benim ilahi bir şekilde sabah çok güzel uyanıp hiç sıkılmadan okula gitmemdir...Gerçekten ilginç gerçekten...Eğer sıkıldığımdan hiçbirşey yapmak istemiyor olmasaydım dün yada ondan önceki günler oturup yazsaydım bunu sizde anladınız...Sabahtan tabiki yüzüm gülmedi benim yine,niye gülsün ki?...Oturup Şebnemimi dinledim...Öğlen eve gidip hiddetli kızgın bi şekilde okula geri döndüm...Lan ders zili çalınca değişti herşey...Hoca girdi..Bi konuştuk önce tabi(her ders öncesi mutlaka bi güldürür bizi sağolsun)Derse geçtik,konu ne dersiniz?...Aşk:) 
Karacaoğlanın bi eserini mukayese ediyorduk yorum yaptırdı tabi ben yanıt vereceğim...Ay övülmek hoşuma gidiyor lan..Neyse o ders öyle geçti işte...

Bu derse girince ben bi rahatlıyorum falan böyle..İlginç yahu gerçekten ilginç...
Ama şu an yine de iyi değilim blog ya.....:((Annemden dışarı çıkmak için izin koparamadım ya...Bu yağmurda nereye falan yaptı...Ammaaaannn seviyorum işte yağmurda yürümeyi ben...Ne güzel böyle yağmurda romantik romantik yürürdüm...Sonra eve gelince hasta olurdum tabi..Annem daha fazla kızardı,sonra okula gidemezdim...Sonra mat.çi iyice kıl olurdu bana,fizikçide tabi...Haklılar aslında ya...Off gerçekten saçmaladım..Neyse kendinize iyi bakın...(iğrenç espri yapmak fln geliyo içmden)
Tamam bırakıyorum artık...Tamam bıraktım...(yalan söyledim)

                                                                                              Çok Çok Öptüm....

20100203

Psikolojik kişilik testi

Ahahahaha......
Psikolojik kişilik testi yaptım facebookta...Sanki ben falan....Böyle 2 seçenek vermişler sadece birini seçeçeksin diyorlar...Seçimlerimi yaptım..İşte sonuç;

Gizemli… fakat daha çok, yalnız. Gerçek dostlarınızın kimler olduğunu biliyorsunuz ve yalnızca onlara gerçek sizi anlamaları için izin veriyorsunuz.(bak hakkını yemiyeyim,genelde öyleyimdir..)

Genellikle düşüncelerinizi gösterirsiniz… Duygularınız hakkında açık birisiniz ve çoğu zaman konuşmak için isteklisinizdir.(Evet,o yüzden deli muamelesi görüyorum zaten..)

İçten sevenlerdensiniz… Yanı sıra flört ettiğinizde olur ve insanlar bir playgirl olduğunuzu düşünür fakat gerçek şudur ki; kalbiniz sadece birine aittir.(Bunun bütün insanlar için genel olduğunu düşünüyorum doğrusu,fakat öyle)


Aklınızda birçok fikir var… Yaratıcı ve girişken birisiniz! Eğer bir şeyi isterseniz, onu elde etmek için her şeyi yapacaksınızdır.(İstediğimi allaha sükür elde ediveririm,fakat girişken olma konusu nadiren kendini gösterir bende)

İnatçı bir sevgilisiniz… Sadece onun sizi sevmesi koşuluyla siz de onu seversiniz. Eğer onun ateşi sönerse, sorunsuzca gitmesine izin verirsiniz.(hatta hiçbirşey söylemeden....)

Siz hiç şüphesiz iyi huylu birisiniz! Çoğu zaman, insanlar size yaklaşırken rahattırlar çünkü bilirler ki; siz onları dikkate alacaksınız.(bak doğru bu valla..insancılım lan benxD)

Bağımsız birisiniz! Tıpkı, uçsuz bucaksız tehlikeli okyanuslara defineleri aramak için yelken açan Bajaken gibi, riski seversiniz.(Oh Yes....xD)



Aslında bi anda biçok kişiliğe bölünebiliyorumda...Ama tamam karar verdim,ben böyle biri olmalıyım....Ama önce bu köylüler cehenneminden kurtulmalıyım zira gittikçe aptallaşıyorum...


                                                                                                                           çOk çOk Öptüm....